Kako hitro se je leto obrnilo in nas z veselim decembrom obdarilo. Cel kup stvari smo počeli, predvsem pa smo se skupaj lepo imeli...

V prvem tednu decembra smo izdelovali skupaj z vami- starši izdelovali dekoracijo za na hodnik in vaši otroci novoletne čestitke. Pokukali smo k sosedom in se igrali različne simbolne igre. 

V drugem tednu je v vrtcu dišalo po prazničnih piškotih, ki smo jih pekli. Imeli smo tudi praznično dopoldne, ko smo odplavali v čarobni svet pravljic. Starejši otroci pa so se v ponedeljek odpravili v Mediadom, kjer so si ogledali predstavo o mehurčkih. V popoldanskem času pa smo se podali na Škratov pohod po Piranu. 

V zadnjem tednu pa smo si ogledali predstavo, ki so jo pripravili otroci iz najstarejše skupine iz enote Mornarček in predstavo Tri kepice prometa ki so jo zaigrali igralci Ku-kuc gledališča . V sredo nas je razveselil dedek Mraz, mi smo mu zapeli, on pa nas je razveselil s številnimi darili. V Četrtek smo imeli okusno, praznično, slavnostno kosilo. V petek pa koledovanjem in sladkanjem z spečenimi piškoti v večnamenskem prostoru, kjer smo tudi vsi skupaj rajali. 

Vse strokovne delavke vrtca vam želimo lepe praznike in vse dobro v prihajajočem letu

Oddelek skupine otrok starosti 4 do 6 let je obiskala Urškina mama, gospa Martina.

Ob prijetnem vzdušju na je pripovedovala zgodbo O DVEH MIŠIH, ter nas pogostila.

Najlepša hvala za prečudovit dan.

 

stran 1 od 44

© 2017 Vrtec Mornarček Piran

logo 133490086logo 133490086logo 133490086logo 133490086logo 133490086