Tako kot vsako leto, je tudi letos šolsko leto minilo kot bi mignil, saj smo se ves čas veliko zabavali, se smejali, jokali, ustvarjali, telovadili in se učili. V drugi polovici šolskega leta nas je presenetil nadležen virus in vrtec smo morali za dva meseca zapreti. Kljub temu smo nazaj prišli veseli in zagnani in pomembno je le, da smo se s tem soočili pogumno in z vsem, kar najboljšega premoremo.

Vsi skupaj vam želimo igrive in ne preveč vroče poletne dni in komaj čakamo, da se septembra spet srečamo v novem šolskem letu. Najstarejšim otrokom, ki gredo letos v prvi razred, želimo veliko lepega na novi učni poti, uspešno šolsko leto, obilo novih znanj, izkušenj in prijateljev.   

Čeprav je letošnji junij tudi malo deževen, se v našem oddelku že pripravljamo na sončne poletne dni… Pred soncem se bomo zaščitili s klobučki in sončnimi očali. Oblečeni bomo v bombažna in lahka oblačila, igrali se bomo v senci ali pod senčniki in pili veliko vode. Starši bodo otroke pred prihodom v vrtec namazali s kremo z zaščitnim faktorjem.

                                                                                                                                      Vsem želimo sončno poletje…

                                                                                                                                       Jana, Valentina in otroci

projekt_2.jpg

stran 1 od 51

© 2017 Vrtec Mornarček Piran

logo 133490086logo 133490086logo 133490086logo 133490086logo 133490086